• Informatika s Emilom

          • "Informatika s Emilom" je unikátna metóda vyučovania informatiky v škole, s ktorou sa naši Felixáci zaoberajú od 3. ročníka. Emil prvýkrát buduje informatiku ako premyslený a systematický poznávací proces pre každého žiaka a mení informatiku z používania počítača na novú formu bádania, riešenia problémov a spolupráce medzi predmetmi. Jednoznačne u nás jeden z veľmi obľúbených predmetov:)

          • Prosba o pomoc pre Janíka Macíka

          • Milí rodičia a priaznivci Felixu.

            Chceli by sme Vás poprosiť o pomoc pre ocka nášho Felixáka, Mareka Macíka a manžela Simonky Macíkovej - vedúcej krúžku Mladý vedec na našej škole. Marekov ocko Janík Macík mal 10.8.2021 ťažkú dopravnú nehodu, keď mu jeden nepozorný vodič nedal prednosť v jazde.

            Svoj prvý boj o život aj napriek komplikáciám zatiaľ zvládol, momentálne je ešte stále v kóme a na návrat k normálnemu životu bude potrebovať veľa času a niekoľko pobytov v špecializovaných rehabilitačných strediskách. Tieto pobyty a procedúry sú dosť finančne náročné a nie sú väčšinou hradené zdravotnou poisťovňou.

            Z tohto dôvodu vytvorila Janíkova rodina v SLSP transparentný účet JANÍK MACÍK , z ktorého bude hradiť výdavky na jeho liečbu. Obraciame sa na vás s prosbou o akýkoľvek príspevok na tento účet :

            https://www.transparentneucty.sk/...

             

            Vopred Ďakujeme

            Tím Felix